IL Havdur

Dyreparken håndballfestival 2015

Dyreparken håndballfestival 2015

Helgen 21.08.-23.08.2015 deltok flere av klubbens aldersbestemte lag på Dyreparken Håndballfestival i Kristiansand.

J9 stilte med ett lag:

Dyreparkcupen var kjempekjekt både for spillerne og foreldre/søsken. Vi lå på Hamresanden hvor ungene fikk badet og kost seg. På lørdag spilte vi to kamper med ett tap og en vinnerkamp. Det var bånn gass i dyreparken på ettermiddag/kveld. På søndag spilte vi og to kamper, hvorav vi vant en og tapte en. Gleder oss allerede til neste år med ett guttelag og ett jentelag for 9 åringene.

Katrine Landsnes, trener.

J10 stilte med to lag:

Jenter 10 reiste fulle av forventninger til Kristiansand, for å delta på Dyreparken håndballcup for andre året på rad. Vi var totalt 16 jenter og 4 voksne fordelt på to lag. Vi spilte for første gang på "nesten" stor bane, noe som på forhånd kunne virke litt skummelt. Men jentene tok utfordringen på strak arm :-) Reiste hjem med totalt 5 seiere, 1 uavgjort og 2 tap!!! Det er vi veldig stolte over!  Vi så hva vi var gode på og hva vi må jobbe mer med! Lærerikt for både trenere og spillere :-)

Innimellom alle kamper, fikk vi tid til litt bading og mange timer i Dyreparken! Sist, men ikke minst, hadde vi med oss en fantastisk heiagjeng! Uten dem, vet vi ikke hvordan det hadde gått :-)

Beate Fossum, trener.

 

J11 stilte med to lag:

Vi stilte med 14 jenter på årets turnering. Lørdagen fikk jentene kjørt seg mot Austrått, Randesund, Gokstad og Vestfossen. Til tross for til dels store tap koste alle seg i Dyreparken etter kampene.

Dag to bød på motstand fra Austrått, Randesund Fløy og KIF Tinnheia. Etter å ha terpet på forsvarsspill utenfor hallen og "tøffet" dem opp litt, ble det 4 jevne kamper, med uavgjort mot Austrått som dagens høydepunkt. Begge lagene viste en enorm fremgang i innsats og i spill fra dag en til to, og alle ledere var kjempestolte av hva jentene presterte. J-11 fikk i tillegg sitt første gule kort og tilsnakk noensinne! Turneringen arkiveres under "vellykket" for vår del.

Svend Egil Larsen, trener.

 

J12 stilte med to lag:

Havdur 1 klinte til første dagen og vant like godt alle kampene sine. Havdur 2 hadde en litt tregere start og hadde litt for tøff motstand i to kamper, men i den tredje kampen løsnet det slik at det ble en fin seier.
Søndagen ble derfor A-sluttspill for jentene på Havdur 1, og B-sluttspill for Havdur 2. 
Havdur 1 fikk for tøff motstand og endte med et 1-5 tap mot Austrått sine jenter i 1/8 dels finalen.
Havdur 2 fortsatte det gode spillet og vant 1/8 dels finalen med 3-2 over AK28 fra Kristiansand. I 1/4 dels finalen ble det en nervepirrende finale både for foreldre, trenere og spillere. Det ble et knepent 6-5 tap for Randesund i "sudden death" etter at det stod 5-5 etter ordinær tid. Det avgjørende skuddet var av det vanskelige slaget (les: klistret i krysset), og var umulig å gjøre noe med for Havdur 2 keeperen.

Vil få lov til å takke foreldre, spillere og Reidun Vigdel Ølberg med hjelpere for godt samvær og veldig godt samarbeid hele helgen. Hotelloppholdet var også etter sigende meget bra sammenlignet med soving på barnehagen i fjor.
Underholdningen var ifølge jentene også av beste sorten med Main Level fra Bergen.

Link til kampen mot Sørfjell 1 på lørdag: http://www.fvn.no/fvntv/…

Kåre Rosseland, trener.

J14 stilte med ett lag:

14 jenter satte seg forventningsfulle på toget, klare for både håndball, Dyreparken og sjekking av gutter. Troppen var rusten allerede før kampene startet, da skader fra forrige sesong satt litt igjen i kroppen på enkelte spillere. I tillegg hadde vi ikke hatt tilgang på hall siden mai, så vi var spente på hvordan pasninger, skudd og samspillet ville bli.

Innledende hadde vi på forhånd bestemt at alle spillerne skulle få opp mot lik spilletid. Vi møtte Randesund, Froland og Nesjar. Det ble to tap og en seier innledende, og dermed B-sluttspill på jentene. Søndagen vant jentene åttendelsfinalen mot ØIF Arendal, kvartfinalen mot Froland og semifinalen mot Gimletroll. I finalen møtte vi Randesund, hvor vi måtte ta til takke med 2.plass. Alle spillerne fikk også spille i sluttspillet og alle spilte i finalen.

Alt i alt en god oppkjøring til sesongen. Vi fikk testet ut spillere på nye posisjoner og fikk bekreftet hva vi må jobbe videre med fremmover.

Takk til vår gode oppmann Elisabeth Oftedal og trener Alexander Eriksen.

Veronica Stangeland, trener.

 

? Besøksadresse
Eikebergvegen 31, 4054 Tjelta
? Postadresse
Idrettslaget Havdur
Postboks 14, 4063 Tjelta
? Organisasjonsnummer: 983 402 445
? Kontonummer: 3206.20.59043

? Daglig leder: Anne Nygård
Tlf: 936 07 935 / E-post:
daglig_leder@havdur.no
? Leder hovedstyret: Jone Hamre
Tlf: 976 49 727 / E-post: l
eder@havdur.no
? Leder fotballgruppen: Aina Nylund
Tlf: 908 73 087 / E-post:
leder@fotball.havdur.no
? Leder håndballgruppen: Nina Nordmo

Tlf: 977 37 522 / E-post: kontakt.havdur.handball@gmail.com
? Leder Idrettsskolen: Kjersti Skei
Tlf: 924 29 818 / E-post: kjerstiskei@hotmail.com

____________________________________________________________________________________
Bli grasrotgiver til Idrettslaget Havdur du også!
Vi vil få 5% av beløpet du spiller for, og det koster deg ingenting.

Send sms Grasrotandelen 983402445 til 2020

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift