IL Havdur

Samarbeidsprosjekt Jenter

Samarbeidsprosjekt Jenter

Søndag 03.03.2013 ble lille Havdur satt på kartet –

og jentefotballen i Rogaland har mye å se frem til i årene som kommer!!

 

50 talentfulle jenter  i aldersgruppen 9 -13 år var søndag samlet til treningsøkt på kunstgressbanen i et pilot-prosjekt på tvers av klubb-grensene mellom Havdur, Sandved, Randaberg, Forus & Gausel, Sandnes Ulf, Sola, Havørn og Voll.

 

Initiativet til prosjektet kom fra to ivrige trenere i Havdur, Jarl Roth og Vibeke Berner, og har blitt veldig godt mottatt av de klubbene som har blitt forespeilet om å være med. Nærmere 70 jenter er nå påmeldt til prosjektet!! Og ryktene går.... På RFK's fotballskole i Eigersund på lørdag ble prosjektet nevnt og fremhevet som noe veldig positivt for jentefotballen i kretsen vår, og at det var ønskelig at flere klubber hang seg på og fulgte dette opp ;)

 

Tanken med prosjektet har hele tiden vært å gi de ivrigste jentene ekstra utfordringer og trening i forhold til nivå og alder. Samtidig ser vi at det er positivt for jentene å bli enda bedre kjent på tvers av klubbene med tanke på tilgang på spillere og fremtidige overganger.

 

Spillerne skal treffes annenhver søndag, og det skal ruleres på hvor de trener og hvilken klubb som har hovedansvaret for treningene. Gruppa er delt inn etter aldersnivå, der 2000 jentene er for seg, og 2001 og 2002/2003 er slått sammen til ei gruppe.

 

Denne søndagen kom ressurspersonen Frode Grøtteland fra Klepp og hadde hovedansvaret for 2000-gruppa. Han hadde med seg Klepp spiller Karoline Surdal og keeper Justine Bernier. Justine er også keeper på det Canadiske landslaget og hadde hovedansvaret for keeperne på dagens økt.  Den yngste gruppa ble ledet av Jarl Roth, Kenneth Mortveit og Vibeke Berner. Alle jentene holdt et høyt nivå, og det var masse gode øvelser og bevegelse på banen under treningen idag.

 

Det hele ble avrundet med 100 boller bakt og servert av mesterbaker Kenneth Mortveit. Fantastisk med engasjerte foreldre som er med rundt lagene og backer up! Jarl delte ut blomster som takk for hjelpen til Frode, Karoline og Justine, til stor applaus fra jentene. Alle jentene var enige i at de hadde hatt en kjempefin økt, sosialt og fotballmessig – de gikk av banen med glimt i øynene og både trenere, ledere og foreldre var mer enn godt fornøyde med opplegget.

 

Vi GLEDER oss til neste gang ;)

 

Mvh,

 

Kenneth Mortveit, Jarl Rott  og Vibeke Berner.

? Besøksadresse
Eikebergvegen 31, 4054 Tjelta
? Postadresse
Idrettslaget Havdur
Postboks 14, 4063 Tjelta
? Organisasjonsnummer: 983 402 445
? Kontonummer: 3206.20.59043

? Daglig leder: Anne Nygård
Tlf: 936 07 935 / E-post:
daglig_leder@havdur.no
? Leder hovedstyret: Jone Hamre
Tlf: 976 49 727 / E-post: l
eder@havdur.no
? Leder fotballgruppen: Aina Nylund
Tlf: 908 73 087 / E-post:
leder@fotball.havdur.no
? Leder håndballgruppen: Nina Nordmo

Tlf: 977 37 522 / E-post: kontakt.havdur.handball@gmail.com
? Leder Idrettsskolen: Kjersti Skei
Tlf: 924 29 818 / E-post: kjerstiskei@hotmail.com

____________________________________________________________________________________
Bli grasrotgiver til Idrettslaget Havdur du også!
Vi vil få 5% av beløpet du spiller for, og det koster deg ingenting.

Send sms Grasrotandelen 983402445 til 2020

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift